Gratis verzending vanaf € 99,-

Betalen metBetalen met iDealiDeal enBetalen met iDealBANCONTACT

U bent hier

Home

Bankhamers voor de werkplaats

Teng Tools bankhamers

 

U bent op zoek naar bankhamers voor uw werkplaats? Op Hamerhandel.nl vindt een mooie selectie aan kwalitaitief goede en toch betaalbare bankhamers.

 

 

Skandia bankhamers

Skandia is een Nederlands merk van handgereedschap wat bekent staat om zijn degelijke kwaliteit en een lage prijs. Met een Skandia bankhamer betaalt u nooit teveel en heeft u keuze uit diverse gewichten hamers.

 

Teng Tools bankhamers

De bankhamers van Teng Tools zijn van professionele kwaliteit en vindt u terug in vele werkplaatsen en garages. De bankhamers zijn voorzien van een stevige fibersteel welke niet snel zal breken. Als u op zoek bent naar echte professionele kwaliteit, ga dan voor de bankhamers van Teng Tools!

 

Everest bankhamers

Everest bankhamers combineren een scherpe prijs met een sterke en lichte glasfiber steel. Verkrijgbaar in gewichten van 800 gram tot 2000 gram biedt Everest een mooie selectie bankhamers tegen scherpe prijzen. De fibersteel zijn op een unieke veilige manier bevestigd in de hamerkop. Deze gepatenteerde bevestiging voorkomt dat de hamerkop kan losschieten!

 

 

Gerelateerde categorie: 

Contact

Hamerhandel.nl
Van Harenstraat 20
9076 BW St. Annaparochie
T: 0518 - 401437
E: info@hamerhandel.nl

Routebeschrijving >

Openingstijden

Ma: 9:30 - 18:00
Di - Do: 8:00 - 18:00
Vrij: 08:00 - 18:00, 19:00 - 21:00
Za: 9:00 - 17:00
Zon- en feestdagen gesloten